Introduksjon til Axis sine overvåkingsløsninger

Introduksjon til Axis sine overvåkingsløsninger

Snorlaus er stolt over å være autorisert Axis Silver Partner. Partnerstatusen bekrefter at Snorlaus er en trygg og kompetent leverandør av løsninger fra Axis. 

Kort fortalt om Axis Communications:
Axis er verdensledende innen ip basert overvåking og var den første leverandøren av ipkameraer allerede i 1996. Axis leverer kameraer, overvåkingsprogramvare og tilbehør i alle prisklasser og kvaliteter.


Vi forhandler alle produktene til Axis så hvis du ønsker informasjon om produkter som ikke finnes på nettsiden vår er det bare å ta kontakt med oss.

Se presentasjonsvideo om Axis Communications.

Se alle Axis produktene vi forhandler her 

Axis Autorisert Partner

Snorlaus er autorisert sølv partner av Axis Communications. Denne autorisasjonen gir deg trygghet på at vi er kompetente og dyktige når du velger oss som din leverandør av løsninger fra Axis.

Rune og Andreas er Axis Certified Professionals som gjerne bistår deg ved behov!

Les mer
Axis Certified Professionals

Rune og Andreas er Axis Certified Professionals som gjerne bistår deg når du trenger hjelp eller råd med dine Axis produkter. 

Les mer
Axis Companion Specialist

Ønsker du den enkleste veien til komplett og stressfri videoovervåking så er Snorlaus.no det rette stedet å lete. Vi er Axis Companion Specialist og tilbyr den smarte løsningen til gunstig pris og med god kunnskap. 

Axis Companion består av en gratis programvare for overvåking og administrasjon av dine kameraer i butikken, hjemme eller på kontoret. Du får de aller fleste funksjoner som forventes av en profesjonell programvare og løsningen kan utvides etter behov. Opptak lagres på internt SD-kort i kameraene eller på opptaker for større system. 

Axis Companion er en komplett løsning som består av kamera, programvare, switcher og opptakere som er tilpasset hverandre. 

Opptak og live visning fra overvåkingskameraene kan sees på din pc, Ipad eller smarttelefon. Enkelt og greit!

Les mer
Kameraovervåking - hva er lov?

Her finner du informasjon og en veileder fra datatilsynet som enkelt og greit forklarer regelverket rundt kameraovervåking.

Les mer
Axis Video Service Provider

Med tjenesten Mitt Kamera tilbyr vi en online overvåkingstjeneste slik at du har tilgang til ditt Axis kamera uansett hvor du befinner deg i verden. 

Les mer
Topp 10 utfordringer kamerainstallasjon

En grei oversikt over topp 10 utfordringer når du skal velge et kamera fra Axis. Guiden gir et godt beslutningsgrunnlag før kjøp eller installasjon. 

Guiden er på engelsk

Les mer
© 2010 - SNORLAUS.NO - Tlf: 33 05 04 62 - E-post: post@snorlaus.no