Introduksjon til WiFi løsninger fra LigoWave

Introduksjon til WiFi løsninger fra LigoWave

Snorlaus.no er norsk hoveddistributør av trådløse løsninger fra LigoWave. Produktene fra LigoWave holder en høy kvalitet til fornuftig pris.

Produktene anbefales i situasjoner der man ønsker topp kvalitet,  ekstra ytelse og tryggheten rundt sertifiserte og testede produkter. 

LigoWave er et populært valg blant internettleverandører, statlige institusjoner, offhshore, forsvar, landbruk og mange andre industrier over hele verden.

Infinity Controller - administrasjon av din WiFi

Infinity Controller er en programvare som benyttes til å utplassere, overvåke og administrere Infinity-serie aksesspunkter.

Programvaren er kostnadsfri og kan installeres på maskin lokalt eller benyttes som gratis skytjeneste for opptil 50 aksesspunkter men kun for 1 nettverk.

Den behageligste måten for deg er å bestille vår tjeneste Bekymringsfri WiFi. Da kan du bruke vår skykontroller og vi tar oss av alt vedlikehold så du kan nyte bekymringsfri WiFi. Og skulle du få problemer med din WiFi har du tilgang til spesialister som kan hjelpe deg.

Les mer
Bruksmåte Infinity aksesspunkter

Infinity aksesspunkter kan installeres på 3 forskjellige måter alt etter behov og størrelse på nettverket. Bruksmåten er ikke satt og kan endres etterhvert som nettverket eller behovet endres. 

Les mer
Link kalkulator fra LigoWave

Her er en veldig fin online kalkulator for å kalkulere kvaliteten på radioforbindelser fra LigoWave. Kalkulatoren beregner også fri sikt, avstander etc basert på koordinater eller angivelse i kart. 

Les mer
© 2010 - SNORLAUS.NO - Tlf: 33 05 04 62 - E-post: post@snorlaus.no