Klikk på bilde for mer informasjon.

Denne pakken inneholder alt du trenger for å kunne videoovervåke et normalt hjem. Pakken består av 2stk innendørs kamera og 2stk utendørs kamera med IR lys i høy kvalitet fra Axis. Kameraene strømforsynes og får nettverk fra medfølgende switch. Meget enkel installasjon og inkludert er 1time med konfigurasjon av din bredbåndsruter så du kan se video og opptak når du er bortreist.

Varenr.
OverHjemme

Klikk på bilde for mer informasjon.

Den perfekte løsningen når du ønsker mobil videoovervåking! Skreddersydd videoovervåking for byggeplasser, anleggsområder, idrettsarrangement, festivaler m.m. Alt er integrert i et kabinett som kan bæres under armen og henges enkelt opp. Plugg i strøm og du kan se live video og bilder på web eller med app på telefonen din umiddelbart. Med 270graders panorering og hele 18x optisk zoom dekkes et stort område med godt detaljnivå. Opptak lagres på minnekort i kamera. Hva med å lage en timelapse film som viser bygging av ditt prosjekt?

Varenr.
OverMobilt
kr 31 249,00

Klikk på bilde for mer informasjon.

Denne pakken inneholder alt du trenger for å kunne videoovervåke et inneområde. Pakken inkluderer et innendørs trådløst kamera fra Axis, og en trådløs basestasjon fra Buffalo. Flere kameraer kan bestilles som tillegg og disse konfigureres inn i løsningen. Det trådløse nettverket kan også benyttes av bærbare pcer, håndholdte enheter og andre enheter som har trådløst nettverkskort innebygget. Alt sammen ferdig konfigurert og klart til bruk.

Varenr.
OvervInne
kr 3 299,00

Klikk på bilde for mer informasjon. Denne pakken er utgått! Ny kommer. Ring oss for erstatter i mellomtiden.

Denne pakken inneholder alt du trenger for å kunne videoovervåke f.eks et industriområde eller en gårdsplass. Pakken inkluderer et profesjonelt utendørs trådløst kamera fra Axis, og en komplett basestasjon som oppretter et trådløst nettverk over området. Kameraet er montert i et vanntett hus med varme for å unngå dugg og frost. Flere kameraer kan bestilles som tillegg og disse konfigureres inn i løsningen og er klar til bruk. Det trådløse nettverket kan også benyttes av bærbare pcer, håndholdte enheter og andre enheter som har trådløst nettverkskort innebygget. Alt sammen ferdig konfigurert og klart til bruk.

Varenr.
OvervUte360
kr 14 999,00

Klar til Bruk

Hva har vi klargjort?
 Produktene er satt sammen
 Nettverkskabler er plugget
 Radioforbindelsen er kryptert
 Utført all konfigurasjon
 Sikkerhetskopiert konfigurasjon
 Laget enkel monterings anvisning
 Varene du har bestillt fungerer sammen

Hva må du gjøre selv?
 Utføre den fysiske installasjonen
 Tilkoble det til nettverket ditt

Hva må jeg ha selv?
 Verktøy for montering
 Nettverk med DHCPserver

Hvis du trenger hjelp?
 Utstyret må være tilkoblet et nettverk med Internettilgang
 Installasjonshjelp er en betalbar tjeneste

© 2010 - SNORLAUS.NO - Tlf: 33 05 04 62 - E-post: post@snorlaus.no