Introduksjon til Peplink sine løsninger

Introduksjon til Peplink sine løsninger

Snorlaus er Autorisert Peplink Partner og forhandler.

Peplink er produsent av multi wan-rutere og 3G/4G modem for profesjonell bruk. Peplink har spesialisert seg på løsninger for høy oppetid og redundans. Med sine patenterte teknologier er du sikret stabile og sikre forbindelser selv på tilkoblinger med lav hastighet.

Har du problemer med for lav hastighet eller stadige brudd på din internettforbindelse er Peplink produktene løsningen for deg!

 Les mer hos Peplink: www.peplink.com

Peplink Sertifisert Tekniker

Andreas hos Snorlaus er sertifisert Peplink tekniker så vi kan ta godt hånd om dine Peplink produkter.

Les mer
Peplink MAX mobile modem

Peplink leverer geniale mobile 4G/3G og wifi modem i industrikvalitet. De kan installeres med flere internett tilbydere for full redundans på løsningen. 

Perfekte løsninger for transportsektoren, kamerainstallasjoner, campingvogner, bobiler og båter. 

Alle produkter fra Peplink kan overvåkes med en app på din smarttelefon.  

Les mer
Autorisert nettbutikk

Snorlaus er autorisert nettbutikk av Peplink/Pepwave produkter. Autoriseringen skal sikre deg et trygt kjøp og garantert support/garanti fra Peplink. 

Les mer

Produkter fra Peplink

4G modem med WIFI og GPS IP55 PoE ut - Pepwave
Den ultimate løsningen for utendørs mobil tilkobling. Innebygget 4G/3G modem med WiFi som kan være basestasjon eller mottaker. Alle antenner er også innebygget. Forbindelsene kan slås sammen eller gi redundans. 802.3af PoE ut på 2 av portene (tillegg) gir mulighetene for å tilkoble f.eks overvåkingskamera direkte til enheten. Vanntett for utendørs bruk IP55. 
Varenr. MAX-BR1-LTE-E-IP55
MultiWan ruter Balance 20 - Peplink

Ønsker du redundans på Internettforbindelsen din og bedre utnyttelse av hastigheten! Med en MultiWan ruter fra Peplink får du dette. Du kan tilkoble 2stk internettlinjer (adsl,fiber,gsm,3G,radio) og ruteren kan lastbalansere mellom forbindelsene. Den fordeler trafikken på forbindelsene og mistes forbindelsen på den ene linjen tar den andre over. Enkel og grei konfigurasjon.

Varenr. BPL021
4G Modem Wifi GPS USB Strøm - Peplink

Industristandard 4G/3G modem med Wifi og GPS. Perfekt for driftskritiske installasjoner. Kan strømforsynes via USB. Flere internettforbindelser kan kobles sammen for redundans og den har sømløs overgang til bakcup linjen. Flåtestyring og full tilgang til enheten via skytjeneste. Antenner for innendørs bruk medfølger i pakken.

Varenr. MAX-BR1-Slim-LTE-E-T
4G Modem Wifi og GPS - Pepwave

Industristandard 4G/3G modem med WiFi og GPS. WiFi kan være både basestasjon og mottaker. Perfekt for kjøretøyer, campingvogner og bobiler da den kan driftes på 12v. Flere internettforbindelser kan kobles sammen for redundans. Antenner for innendørs bruk medfølger i pakken.

Varenr. MAX-BR1-LTE-E-T
PoE kit med lisens for BR1 IP55 - Pepwave
Tilbehør til MAX-BR1 IP 55. PoE kit som inneholder lisens for å strømforsyne enheten med 802.3af, strømforsyning og splitter. Man kan i tillegg strømforsyne andre 802.3af  produkter direkte fra MAX-BR1. F. eks et kamera.
Varenr. ACW-109
Vegg og Stangfeste for BR1 IP55 - Pepwave
Feste for montering av MAX-BR1 IP55 på stang eller vegg. Kan vinkles i alle retninger.
Varenr. ACW-510
© 2010 - SNORLAUS.NO - Tlf: 33 05 04 62 - E-post: post@snorlaus.no