Bruksmåte Infinity aksesspunkter

Bruksmåte Infinity aksesspunkter

Infinity aksesspunkter kan installeres på 3 forskjellige måter alt etter behov og størrelse på nettverket. Bruksmåten er ikke satt og kan endres etterhvert som nettverket eller behovet endres. 

Selvstendig.JPG

Frittstående

Aksesspunktene kan konfigureres enkeltvis fra nettleseren og det er ingen krav til egen programvare eller kontroller. Denne metoden er anbefalt for små installasjoner som ikke krever sentralisert administrasjon.

Operativsystemet Infinity OS er meget brukervennlig og rik på funksjonalitet. 

 Integrert.JPG

Integrert

Denne metoden anbefales for mellomstore installasjoner opptil 50aksesspunkter. Med denne metoden velger man et "Master" aksesspunkt som fungerer som kontroller for nettverket. Alle innstillinger distribueres fra Master til de andre aksesspunktene samt at Master samler inn statistikk fra hele nettverket. 

Et slikt oppsett vil gi et felles administrasjonspunkt men uten behov for dedikert kontroller. 

 Ekstern.JPG

Ekstern

Infinity Controller er en programvareplattform som brukes for å utplassere, administrere og overvåke Infinity aksesspunkter. Programvaren kan installeres på Linux og Windows servere. Programvaren er gratis for nedlastning. Infinity Controller finnes også som en skytjeneste og er gratis for inntil 50aksesspunkter/1 nettverk.

 

Snorlaus.no tilbyr en fullstending skytjeneste med all funksjonalitet hvis du har Service og Vedlikeholdsavtale med oss på dine Infinity aksesspunkter. 

 

© 2010 - SNORLAUS.NO - Tlf: 33 05 04 62 - E-post: post@snorlaus.no