Snorlaus Gårdsplass Sektor

Snorlaus Gårdsplass Sektor

Pakken inneholder det du trenger for å opprette et trådløst nett utendørs. Da kan man sitte ute med morgenkaffen og surfe på dagens nyheter. Eller du kan streame musikk over det lokale nettverket. Nettet sprer seg i en 60 graders sektor, og du har nett ca 80-100meter fra antennen utendørs.

kr 2 299,00
Snorlaus Gårdsplass Rundstrålende

Snorlaus Gårdsplass Rundstrålende

Pakken inneholder det du trenger for å opprette et rundstrålende trådløst nett utendørs. Da kan man sitte ute med morgenkaffen, og surfe på dagens nyheter. Eller du kan streame musikk over det lokale nettverket. Nettet sprer seg i 360 graders sektor, og du har dekning ca 50 meter fra antennen utendørs. Meget enkel og diskre installasjon.

kr 2 299,00
Boligpakke trådløs Mesh 4xMiMo - Airties

Boligpakke trådløs Mesh 4xMiMo - Airties

Den ultimate pakken med 3stk mesh aksesspunkter for den krevende familien. Ekstremt høye hastigheter opptil 2,5GBs og optimalisert for overføring av tv/video. Flere aksesspunkter kan enkelt knyttes sammen trådløst for full dekning overalt. Intelligens i aksesspunktene styrer trafikken og forbindelsene i det trådløse nettverket for optimal ytelse. Perfekt for trådløs tilkobling av tv-dekoder og flere HD-kanaler kan overføres samtidig.

kr 2 999,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×