Installasjonstjenester

Installasjon-mast-558x300.png

Snorlaus er autorisert EKOM installatør og utfører profesjonell installasjon av trådløse/kablede nettverk, samt kameraovervåkingsløsninger. Vi har stort vareutvalg av installasjons og kontaktmateriell.

Ekomnett autorisasjon

Snorlaus innehar nødvendig ekomnettautorisasjon som kreves for virksomhet som utfører installasjon og vedlikehold av elektroniske kommunikasjonsnett. Det er din trygghet for at installasjonen blir utført etter gjeldende forskrifter.

 

 

Nkom-ekomnettautorisasjon_1024.png

 

NCS Autorisasjon

NCS Norwegian Cabling System – Norges ledende kablingssystem – er norske produkter og kompetanse satt i system med et landsdekkende forhandlernettverk av autoriserte installatører og grossister. NCS har en komplett portefølje av uskjermede og skjermede systemer for Kat.5, Kat.6, Kat.6A, Kat.8, Fiber og industri.

Med over 25 års erfaring har Lanse utarbeidet omfattende løsninger som sikrer kvalitetskontroll før, under og etter installasjon. Rådgivende konsulenter, installatører og montører over hele landet får en omfattende opplæring for å kunne tilby sine kunder riktig løsning. Dette sikrer en riktig løsning, en god håndverksmessig utførelse av installasjonen og etterlevelse av gjeldende normer og regler.

NCS Produktene leveres med 20 års produktgaranti og vi kan tilby 20 års systemgaranti.

 

 

Andreas Myreng Iversen NCS.jpg

 

Sikkert arbeid i høyden

Installasjon i en høy mast? Vi har installatører som er autorisert for sikkert arbeid i høyden.

 

AutorisertSikkertArbeid

 

 

 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×