Tjenester som gir merverdi

Skytjenester-558x300.png

En god løsning består ikke bare av produkter, men også tjenester som forenkler og/eller utvider funksjonaliteten i løsningen. Vi tilbyr en rekke nyttige tjenester for å kunne levere en så komplett løsning som mulig. 

DynDNS

Vil du nå nettverket ditt fra utsiden men har ikke statisk IP på din internettlinje? Med vår DynDNS tjeneste er det mulig.
Med denne tjenesten kan du koble til kundenavn.kobletil.com og nå frem til utstyret på nettverket ditt. Nettverket ditt oppdaterer tjenesten med riktig ipadresse etterhvert som den forandrer seg

 

 

DynDNS DynLogo.png

 

Mobilt bredbånd

Snorlaus forhandler COM4 mobile bredbåndstjenester skreddersydd for M2M/IOT kommunikasjon. Få full oversikt over dine simkort, forbruk og aktivitetsstatus i egen administrasjonsportal.
Les mer om hvorfor COM4 er den riktige leverandøren for M2M kommunikasjon her.

 

 

M2M-IoT-kommunikasjon.jpg

 

Gjestesone

Snorlaus Gjestesone er en skytjeneste som kan brukes av alle som ønsker å tilby et verdiskapende gjestenett som ikke bare gir brukeren tilgang til internett, men hvor du også får en gevinst hver gang en gjest logger på.
Din gevinst kan bestå av økte inntekter, god markedsføring og fornøyde gjester. Gjestens gevinst er en enkel, nyttig portal som viser at dette er en tjeneste du som tilbyder tar seriøst.

 

Portalside

 

 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×