Bedre mobildekning på hytta

bedre-mobildekning-paa-hytta.png

Dårlig internett på hytta? Vi har løsningene som virker!

Alt.1   4G modem med utendørs antenne

Hvis det finnes 4G signaler i nærheten av hytta, så er det stor sannsynlighet for at en av våre hyttepakker vil løse utfordringen. Med en kraftig utendørs antenne vil signalet hentes inn langt bedre enn mobiltelefonen din klarer alene. Modemet vil sende ut WiFi inne i hytta som mobil/pc kan koble til.

Punktmerking20piksler  Enkelt i bruk Red X.png Begrenset kabellengde, stort signaltap i kabel
Punktmerking20piksler  Kan brukes på 12v med litt modifisering    

 

Alt.2   Utendørs 4G modem med innebygget antenne

Om det er veldig svake signaler, eller kabelstrekkene må bli lange, er det beste alternativet å benytte et utendørs modem med innebygget antenne. Da det ikke brukes antennekabler unngås signaltapet i disse. Antennene i utendørs modemene er stort sett også kraftigere.
Fra modemet ute trekkes nettverkskabel inn til strømpunkt, og modemet strømforsynes via nettverkskabelen. Med denne løsningen får man et kablet nettverkspunkt inne hvor det igjen kan tilkobles et trådløst aksesspunkt for wifi.

Punktmerking20piksler  Plasseringsfrihet, liten begrensning i kabellengde (100m) Red X.png Litt krevende konfigurasjon
Punktmerking20piksler  Kan brukes på 12v    
Punktmerking20piksler  Kraftig sendestyrke    

 

Tale
Om du har behov for å ringe/motta samtaler kan du aktivere funksjonen Wifi Tale på mobilen din. For å finne ut om mobilen din støtter denne funksjonen må du sjekke på nettsiden til mobiloperatøren din. Se Telenor her. Se Telia her.


 

OBS! Viktig vedr. aktive forsterkere/GSM repeatere

Aktive forsterkere ikke tillatt brukt i Norge. Det er tillatt å selge, men ikke bruke. Snorlaus selger kun lovlige produkter og fører derfor ikke slike forsterkere. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×