Kameraløsninger for anleggsområde/byggeplass

OverMobilt

Øk sikkerheten for personell og utstyr på anleggsområde/byggeplassen med kameraovervåkning. Snorlaus leverer profesjonelle løsninger fra svenske Axis Communications.

Sikre dine verdier

Med kameraovervåking kan du redusere risikoen for tyveri og hærverk på byggeplassen. Som et eksempel kan du motta varsler på din mobiltelefon om uønskede hendelser etter stengetid. Har det skjedd en hendelse kan du spole tilbake å se hva som faktisk hendte. 
Overvåkningsløsningen kan også utvides med lys eller tale som preventive tiltak. Vi prosjekterer kostnadsfritt et forslag på løsning til deg. 

Få oversikt

Kameraovervåkningen trenger ikke kun å benyttes for sikkerhet. Med live oversikt over byggeplassen får du løpende oversikt over fremgangen i prosjektet, og du kan planlegge neste steg uten å nødvendigvis måtte reise ut.

Adgangskontroll

Hvorfor ikke utvide overvåkningsløsningen med adgangskontroll? Med Axis sine adgangskontrollløsninger kan du bla. styre hvem som har tilgang til byggeplassen og åpne lukker dører/porter. Løsningene er ipbasert og meget fleksibel.

 

Axis Sølv Partner Snorlaus er sertifisert Axis Sølv Partner.
Det er din trygghet for at vi har god kompetanse,
og leverer profesjonelle kameraløsninger
du blir fornøyd med!
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×