Trådløse nettverk til landbruk

traadlose-nettverk-til-landbruk.png

Få internett i fjøset, trådløst nett på gårdsplassen eller nettverksforbindelse til melkeroboten. Landbruket er et av våre viktigste segmenter, så vi har opparbeidet oss lang og god erfaring med leveranser over hele landet.

Trådløse forbindelser mellom bygg

Har du behov for data eller internettforbindelse i flere bygg, så har vi ferdigkonfigurerte pakker du kan installere selv. Lav investeringskost, enkel installasjon og vi veileder deg til mål.

Trådløst nett utendørs

Ønsker du trådløst nett i gårdsplassen eller over et større utendørs område? Vi har rimelige løsninger som du enkelt installerer selv.

Trådløst nett i hovedhuset

God WiFi dekning er blitt kritisk. Viktigheten av god trådløs dekning hjemme er snart likestilt med viktigheten av innlagt vann. De fleste av våre daglige gjøremål er avhengig av et godt fungerende trådløst nett, og det blir krise i heimen om internett ikke fungerer.  Mange av tjenestene vi benytter i dag, som nett-tv og Spotify, krever mye av det trådløse nettverket vårt. 

Det er stort sett enkelt å få WiFi i heimen, men i store hus,  og spesielt gamle tømmerbygninger, kan det være utfordrende å få god dekning i alle rom. Tømmervegger og de gamle isolasjonsmetodene sluker trådløse signaler rått. Tradisjonelt har det vært nødvendig med kablede fremføringsveier til flere aksesspunkter i boligen, noe som igjen øker kostnaden og krever uønsket fysisk inngripen i vegger og tak.

Løsningen er Mesh
Heldigvis finnes det nå enklere løsninger som benytter Mesh-teknologi for å distribuere gode WiFi signaler trådløst over hele boligen. Enhetene, også kalt noder,  kommuniserer trådløst med hverandre, samtidig som de oppretter små trådløse soner rundt seg selv.

Datatrafikken kan flyte fritt i alle retninger imellom enhetene noe som gir høyere stabilitet og raskere forbindelser. Tilkoblede enheter blir automatisk flyttet til det punktet som gir best ytelse. 

Lett som en plett 
Airties, som er markedslededende på Mesh i Norge, tilbyr en fiks ferdig boligpakke som enkelt kan utvides etter behov. Trenger du høyere kapasitet eller bedre dekning utvides løsningen enkelt med en ekstra node. Air4930 er et kompakt og effektivt trådløst aksesspunkt med interne wifi-antenner.

AirTies boligpakke inneholder tre slike enheter, ferdig satt opp i mesh-nettverk med hverandre. Dette nettverket opptrer som én for deg som bruker, samtidig som de sprer dekningen i hele boligen og fordeler den trådløse datatrafikken.

Enhetene kommuniserer trådløst med hverandre, mens hovedenheten er kablet direkte til ruter, modem eller hjemmesentral. Der mange wifi-forsterkere eller “repeatere” bruker opp kapasitet på seg selv og belaster ruteren, overtar mesh-nettverket i stedet hele jobben med trådløst og gjør den langt bedre.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×