Trådløs privatisteksamen med 2000 kandidater

Voksenopplæringen i Oslo arrangerer hvert semester privatisteksamen med opptil 2000 samtidige kandidater. Noen leverer oppgaven elektronisk mens andre skal skrive ut oppgaven. Snorlaus har ved flere eksamener i 2013 og 2014 levert trådløst nett, infrastruktur og løsning for utskrift i store volum.

Tilbakemelding fra kunde

 

Om løsningen

Leveransen består i hovedsak av vår mobile utleierigg for arrangementer. Den består av 3stk Meru kontrollere, 25stk 802.11ac aksesspunkter, kjernerutere, switcher og batteribackup. I tillegg har vi også levert en utskriftsløsning fra Everyone Print som gjør utskrift fra pcer, telefoner og nettbrett mulig uten å installere skriverdrivere. Snorlaus har også stått i beredskap under eksamen for å håndtere eventuelle utfordringer som skulle oppstå. Det er stort fokus på sikkerhet rundt eksamen og ingen skal ha muligheten til å fuske. Det blir lagt ned store ressurser for å avdekke elektronisk fusk fra f. eks mobiltelefon.

 

Om kunden

Oslo Voksenopplæring Privatistkontoret arrangerer privatisteksamen i alle videregående fag og holder til på Helsfyr. Besøk gjerne nettsidene til Oslo Voksenopplæring her.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×