Meru trådløst nett på Pellestova Hotell

PellestovaLogo.gif

Pellestova Hotell Hafjell ønsket trådløs dekning i hele hotellet med 40rom og 50 tilhørende leiligheter fordelt på 5 forskjellige bygg. Snorlaus har levert og installert en kontrollerbasert trådløs løsning fra Meru som løser dette på en elegant måte.

Gjester og beboere på Pellestova kan nå nyte sømløs trådløs tilgang over hele hotellområdet. Både inne og ute.

"Her kommer det tilbakemelding fra Pellestova om løsningen"

Om løsningen
Pellstova valgte en kontrollerbasert løsning fra Meru Networks. Løsningen ble valgt på grunn av det store antallet aksesspunkter og brukere, nødvendigheten av stabilt nettverk og ønske om minimalt med administrasjon for hotellet.

Meruløsningen oppfyller disse ønskene ved hjelp av en sentral kontroller som administrerer alle aksesspunktene og styrer tilkoblingen fra alle brukerne. Pellestova kan nyte godt av Meru sin unike 1 kanalsløsning slik at gjester kan surfe sømløst fra f.eks stua i leiligheten til restauranten på hotellet.

På grunn av den lange avstanden til sentral bebyggelse og derav dårlig linjekapasitet på Adsl er det også installert en Peplink Balance ruter som slår sammen to små Adsl linjer til 1 stor.

Produkter i løsningen
- Meru MC4200 kontroller
- Meru AP320i aksesspunkter
- Peplink Balance 380 ruter
- Cisco SMB Gigabit POE switch
 
Om Pellestova

Øverst på Hafjelltoppen, 970 m.o.h. - der veien stopper, ligger nybygde Pellestova Hotell Hafjell. Pellestova er et moderne og minimalistisk fjellhotell - med direkte adkomst til høyfjellet.

Vårt hotell har 40 rom. Vi har alt fra romslige fjell-suiter med to soverom og bad med badstue til normale dobbelt- og enkeltrom. Her er det ideelle forhold for langrennsturer og kun et par minutter til alpinbakkene; så det er lett å kombinere ulike ønsker – eller rendyrke langrenn.

Løypenettet på 300 km starter rett utenfor døren. Enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga - eller rett og slett ønsker å samle venner, familie eller ansatte i høyfjellsomgivelser og komme til dekket bord, så er Pellestova et godt utgangspunkt. Kun 2,5 timer fra Oslo. 20 minutter fra Lillehammer.

Velkommen til Pellestova Hotell Hafjell!

Vi anbefaler deg å besøke Pellestova på http://www.pellestova.no/

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×