Trådløs Sone på Gullvåg Camping

Gullvåg Camping ønsket å tilby alle sine gjester trådløst internett på campingplassen og inne i utleiehyttene. Gullvåg valgte en Snorlaus Trådløs Sone Stor og kan nå tilby trådløst internett til alle besøkende!

"Våre gjester har nå tilgang til trådløst nett over hele campingplassen. Det som står under " Hvorfor velge Snorlaus ? ", stemmer 100 % med våre erfaringer etter å ha montert anbefalt utstyr. Svært fornøyd med denne investeringen."
Odd Nyberg, Gullvåg Camping 

Om løsningen

Om Gullvåg Camping
Gullvåg ligger idyllisk til ved elva Igla i Soknedal, 7 mil sør for Trondheim. Her er det lagt stor vekt på trivsel for liten og stor. Campingen er meget godt tilrettelagt for barnefamilier.   Vi har stor og innholdsrik lekeplass. Egen inngjerding for geiter og kaniner. 7 trampoliner på land og 1 stor til vanns. Utlån av sparksykler. Ballspill. Svømmebasseng. Utleie av fire hjulinger har vi hver kveld fra 18-21.

Her er det muligheter for småørrett- fiske i elva, eller bare nyte stillheten ved vannkanten. Plassen har en liten butikk, og selger varmretter, pizza og fastfood i skoleferien. Nystekte brød har vi hver morgen kl 08:00

Vi anbefaler alle å besøke www.gullvagcamping.no

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×